Εθιμοτυπική επίσκεψη του Δ.Σ. Συλλόγου Αποστράτων Λ.Σ. Νομού Αργολίδος στο Λ/Χ Ναυπλίου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ

ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΛΙΜ.ΣΩΜΑΤΟΣ

ΝΟΜΟΥ  ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ

« Ο ΙΕΡΟΜΑΡΤΥΣ ΦΩΚΑΣ »   

Μεσολογγίου 24

211 00 ΝΑΥΠΛΙΟ                                      

Τηλ:27520.23853

Ναύπλιο 23η Μαϊου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

         Την Δευτέρα 21η Μαΐου 2018, και ώρα 1200, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αποστράτων Στελεχών Λ.Σ Νομού Αργολίδος «Ο ΙΕΡΟΜΑΡΤΥΣ ΦΩΚΑΣ», πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στο νέο κτίριο του Λιμεναρχείου Ναυπλίου, στο οποίο στεγάστηκε προσφάτως.

          Εκεί μας υπεδέχθη και μας ξενάγησε στους χώρους του νέου κτιρίου. ο Λιμενάρχης Ναυπλίου Αντ/ρχος Λ.Σ κ. ΜΑΡΙΝΟΣ Σπυρίδων, τον οποίο και ευχαριστούμε δημόσια.

          Επίσης στα πλαίσια της σύσφιξης των σχέσεων των εν ενεργεία στελεχών του Λ.Σ μετά των εν αποστρατεία, ο κ. Λιμενάρχης δεσμεύθηκε ότι θα μας παραχωρήσει χώρο εντός του κτιρίου, προκειμένου να πραγματοποιούνται οι συνεδριάσεις του Διοικητικού μας Συμβουλίου.

          Στα πλαίσια της εθιμοτυπίας ανταλλάχθηκαν συμβολικά δώρα και από τις δυο πλευρές.

          Αξίζει να σημειωθεί ότι μας εντυπωσίασαν τόσο οι συνθήκες εργασίας του προσωπικού όσο και η υποδομή για την ασφάλεια του υλικού της Υπηρεσίας.

          Ευχόμαστε αυτή η συνεργασία των εν ενεργεία και αποστρατεία συναδέλφων, να αποδώσει τις μέγιστες δυνατές υπηρεσίες στους πολίτες της περιοχής.

          Στη φωτογραφία διακρίνονται (από αριστερά προς δεξιά) τα Μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου, συνάδελφοι: ΜΗΤΡΟΣΥΛΗΣ Μιχαήλ, ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Διονύσιος, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Αγγελική, ο κ. Λιμενάρχης Ναυπλίου, Αντ/ρχος Λ.Σ ΜΑΡΙΝΟΣ Σπυρίδων, ο Πρόεδρος του Δ.Σ ΓΚΟΥΜΑΣ Χρήστος και ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ Παναγιώτης.

(Η Φωτογραφία ελήφθη στο γραφείο του κ. Λιμενάρχη)

           Ο   Πρόεδρος                                                   Η Γεν. Γραμματέας

             

                  ΓΚΟΥΜΑΣ Χρήστος                                 ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Αγγελική

        Πλοίαρχος Λ.Σ (ε.α)                                            Σημαιοφόρος Λ.Σ (ε.α)