Βασιλόπιτα Λέσχης Λ.Σ.

ΜΕ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ ΕΟΡΤΑΣΘΗΚΕ Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΊΤΑΣ

       Tην Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014 η ΛΕΣΧΗ Λ.Σ. έκοψε την πατροπαράδοτη βασιλόπιτα στην κατάμεστη αίθουσα δεξιώσεων της Λ.Α.Ε.Δ και ανακήρυξε τον Πρόεδρο του Αναθεωρητικού Δικαστηρίου Αντιστράτηγο κ. Νικόλαο Μακρή, ως επίτιμο μέλος της ΛΕΣΧΗΣ Λ.Σ.

       Επίσης τίμησε τον Διευθυντή των Επιχειρησιακών Μέσων του Λιμενικού ΣώματοςΠλοίαρχο Λ.Σ. κ. Αλέξη Καράκουλα, ως εκπρόσωπο όλου του επιχειρησιακού Τομέα του Α.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. (χερσαίου, θαλάσσιου, εναέριου) για τον ενεργό ρόλο και το επιτελούμενο έργο του Επιχειρησιακού Τομέα.

       Η εκδήλωση έκλεισε με την απονομή τιμής προς τον βετεράνο του Β΄Π.Π. Σημαιοφόρο Λ.Σ. κ. Παναγιώτη Γκόργκα, ο οποίος υπηρέτησε ως πυροβολητής στο Θ/Κ ΑΒΕΡΩΦ κατά την διάρκεια του πολέμου 1940 -1941 και συνέχισε μέχρι και το 1945 στα επίτακτα φορτηγά πλοία «MarikMaersk» και «Ηρων» τα οποία έδρασαν στον Ινδικό ωκεανό και τη Μεσόγειο, ανεφοδιάζοντας τα συμμαχικά πλοία.

       Στην προσφώνησή του ο Πρόεδρος της ΛΕΣΧΗΣ Λ.Σ. Αντιναύαρχος Λ.Σ. – επίτιμος Υ/Λ.Σ. κ. Πελοπίδας Αγγελόπουλος, καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους και ανάφερε τους λόγους για τους οποίους απονέμονται σήμερα οι τιμητικές διακρίσεις στα τιμώμενα πρόσωπα.