Ετήσια τακτική Γ.Σ. έτους 2015

ΛΕΣΧΗ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

     Την Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015 και ώρα 17.00 πραγματοποιήθηκε η ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ των Μελών της ΛΕΣΧΗΣ Λ.Σ. στο κτίριο του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος (αίθουσα 577 – 5ος όροφος), Ακτή Βασιλειάδη Πύλη Ε1-Ε2 Πειραιάς. Τα μέλη της ΛΕΣΧΗΣ Λ.Σ. ανταποκρινόμενα στην ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ του Δ.Σ., σύμφωνα με το άρθρο 13 του καταστατικού  προσήλθαν για να παρακολουθήσουν τις εργασίες της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του έτους 2015. Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης, μετά από πρόταση του Προέδρου της ΛΕΣΧΗΣ Λ.Σ., Αντιναυάρχου Λ.Σ. ε.α. Αγγελοπούλου Πελοπίδα, εξελέγη ο Υποναύαρχος Λ.Σ. ε.α. Τούντας Άγγελος, ο οποίος διεύθυνε με επιτυχία τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης. Η Γενική Συνέλευση, με πρόταση του Αντιναυάρχου Λ.Σ. ε.α. Αγγελοπούλου Πελοπίδα  τίμησε με ενός λεπτού σιγή την  μνήμη του Ναυάρχου – επιτίμου Αρχηγού Λ.Σ. Γεωργίου Βασόπουλου, ενώ ανέγνωσε το κοινό ψήφισμα με την Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος. Αμέσως μετά τον λόγο έλαβε ο Πρόεδρος της ΛΕΣΧΗΣ Λ.Σ. Αντιναύαρχος Λ.Σ. ε.α. Αγγελόπουλος Πελοπίδας, ο οποίος αναφέρθηκε στα πεπραγμένα του απερχομένου Δ.Σ. και ακολούθησε η παρουσίαση του Ισολογισμού παρελθόντος έτους, καθώς και ο προϋπολογισμός για το νέο έτος από τον Ταμία Υποναύαρχο Λ.Σ. ε.α. Νεόφυτο Δημήτριο, ο οποίος ανέλυσε και την οικονομική κατάσταση της ΛΕΣΧΗΣ. Επίσης έγινε ανάγνωση της εκθέσεως της Εξελεγκτικής Επιτροπής, σχετικά με την διαχείριση της παρελθούσης χρήσεως. Ακολούθησε η έγκριση των πεπραγμένων, καθώς και των οικονομικών της ΛΕΣΧΗΣ, από το σύνολο των παρόντων μελών της Γενικής Συνέλευσης  δι’ ανατάσεως της χειρός και με ζωηρά χειροκροτήματα. Ο Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης Υποναύαρχος Λ.Σ. ε.α. Τούντας Άγγελος, ευχαρίστησε όλα τα μέλη της ΛΕΣΧΗΣ για τη συμμετοχή και τη συνεργασία τους και ανάγγειλε την λήξη των εργασιών της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης.

    Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α

Τα Διοικητικά Συμβούλια της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Λιμενικού  Σώματος και της Λέσχης Λιμενικού Σώματος επί τω θλιβερώ αγγέλματι του αδοκήτου  θανάτου του Επιτίμου Αρχηγού Λ.Σ. Ναυάρχου  ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΑΣΟΠΟΥΛΟΥ, ο οποίος διετέλεσε επί δεκαετίαν Αριστίνδην Μέλος του Δ.Σ. Της Ε.Α.Α.Λ.Σ., συνήλθαν σήμερα σε έκτακτη κοινή συνεδρίαση και μετά από διεξοδική συζήτηση, για την διά βίου προσφορά του στην Ελληνική Εμπορική Ναυτιλία και την σύνολη στρατιωτική σταδιοδρομία του, στο Λιμενικό Σώμα του οποίου ο εκλιπών υπήρξε επίλεκτη προσωπικότητα.

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Σ Α Ν

α) Να παραστούν σύσσωμα στην κηδεία. β) Να τηρήσουν ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του κατά το πέρας της συνεδρίασης. γ) Να καταθέσουν στέφανα στην σωρό του εκλιπόντος. δ) Να διαθέσουν στην μνήμη του ποσό στα μη κερδοσκοπικό ιδρύματα ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ και  «ΑΡΓΩ» διά την περίθαλψη παιδιών με ειδικές ανάγκες των ναυτικών. ε) Να εκφράσουν συλλυπητήριες ευχές στην οικογένειά του. στ) Να αναρτήσουν το παρόν στην ιστοσελίδα τους και να το δημοσιεύσουν στα έντυπα που εκδίδουν Σύλλογοι και Ενώσεις του Λιμενικού Σώματος.

Πειραιάς 30 Μαρτίου 2015

Οι Πρόεδροι

Γεώργιος Καλαρώνης            Πελοπίδας Αγγελόπουλος

 Υποναύαρχος Λ.Σ. ε.α              Αντιναύαρχος Λ.Σ. ε.α.

Οι Γενικοί Γραμματείς

  Παναγιώτης Καλογείτων                    Αθανάσιος Παπαδόπουλος

Υποναύαρχος Λ.Σ. ε.α.                             Πλοίαρχος Λ.Σ. ε.α.

 

Γ.Σ. ΛΕΣΧΗΣ 2015

Γ.Σ. ΛΕΣΧΗΣ 2015

DSCF5439 (Medium) DSCF5440 (Medium) DSCF5441 (Medium) DSCF5444 (Medium) DSCF5445 (Medium)