Έφυγε από τη ζωή ο Υποναύαρχος Λ.Σ. (ε.α) Νικόλαος Πατσάς

       Με λύπη σας πληροφορούμε ότι έφυγε από τη ζωή ο Υποναύαρχος Λ.Σ. (ε.α)  Νικόλαος Πατσάς του Κωνσταντίνου σε ηλικία 72 ετών.

       Η νεκρώσιμος ακολουθία και η ταφή  του θα τελεσθούν στο κοιμητήριο Βόλου το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 10.30, σύμφωνα με τα θεσπισθέντα προληπτικά μέτρα υγιεινής για την  αποφυγή μετάδοσης του Κορωνοϊού COVID 19 και τους σχετικούς κανόνες περί Δημοσίων υπαιθρίων  συναθροίσεων.

     Το Διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης Αξιωματικών Λ.Σ. εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του και εύχεται να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

       Ας είναι αιωνία η μνήμη του.

 

ΑΝΤΙ ΕΠΙΚΗΔΕΙΟΥ

 για τον Υποναύαρχο Λ.Σ. ε.α. Νικόλαο Πατσά

       Θλιβερό καθήκον μου επιβάλλει να πω τούτα τα λόγια.

      Έφυγε από κοντά μας ένας καλός και αγαπητός συμμαθητής, ένας ενάρετος Αξιωματικός, ένας ενάρετος Συνάδελφος, ένας άριστος Άνδρας, ο  Υποναύαρχος Λ.Σ. (ε.α)  Νικόλαος Πατσάς.

    Πάλεψε για αρκετό καιρό με την ασθένειά του και χάνοντας τη μάχη δυστυχώς έσβησε, ακολουθώντας την κοινή ανθρώπινη μοίρα.

    Σύσσωμη  η Τάξη της Σχολής Δοκίμων Σημαιοφόρων Λιμενικών της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων του 1973 με οδύνη αποχαιρετά ένα από τα πλέον επίλεκτα μέλη της, τον Υποναύαρχο Λ.Σ. ε.α. Νικόλαο Πατσά.

    Εκ μέρους της Τάξης 1973 της Σχολής Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ., ως Πρόεδρος της Λέσχης Αξιωματικών Λ.Σ. Αντιναύαρχος – Επίτιμος Α΄. Υπαρχηγός Λ.Σ. Πελοπίδας Αγγελόπουλος, ως και τα Μέλη απευθύνουμε το ύστατο Χαίρε και εκφράζουμε εγκάρδια τα πιο ειλικρινή και βαθειά συλλυπητήρια στην οικογένεια του για την τεράστια απώλεια.