Επικήδειος για τον Υποναύαρχο Λ.Σ. ε.α. Τριαντάφυλλο Παπαγεωργίου

Επικήδειος για τον Υποναύαρχο Λ.Σ. ε.α. Τριαντάφυλλο Παπαγεωργίου – Μέλος της Λέσχης Αξιωματικών Λ.Σ. – Επίτιμο Πρόεδρο ΕΑΑΛΣ

 Αθήνα 16 Ιουλίου 2021

      Συγκεντρωθήκαμε σήμερα εδώ για να αποχαιρετήσουμε τον Υποναύαρχο  Τριαντάφυλλο Παπαγεωργίου πρώην Πρόεδρο ΕΑΑΛΣ και μέλος της Λέσχης Αξιωματικών Λ.Σ.

      Δυστυχώς λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού οι παριστάμενοι είμαστε λίγοι σε αριθμό, ενώ είναι βέβαιο ότι αν δεν υπήρχε σχετική απαγόρευση, ο χώρος θα ήταν κατάμεστος, λόγω της δημοφιλίας του εκλιπόντος, η οποία τον ακολουθούσε σε κάθε βήμα του.

      Ως Πρόεδρος της Λέσχης Αξιωματικών Λ.Σ., εκφράζω την θλίψη και την οδύνη σύσσωμου του Διοικητικού Συμβουλίου, ως και των Μελών της ΛΕΣΧΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ Λ.Σ.  

      Ο Ναύαρχος Τριαντάφυλλος Παπαγεωργίου υπήρξε υπόδειγμα ανθρώπου, Αξιωματικού και οικογενειάρχη.

Ανθρώπου, γιατί ήταν χαμηλών τόνων, κοινωνικός και όταν μιλούσε εξέφραζε με σθένος και σαφήνεια τις απόψεις του, άνθρωπος με αρχές τις οποίες ουδέποτε πρόδωσε και με εξαιρετικό χαρακτήρα.

      Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν να είναι αγαπητός σε όλους, και απόδειξη αυτού ήταν η ευκολία με την οποία εκλεγόταν Πρόεδρος της Ε.Α.Α.Λ.Σ. για πολλές θητείες και μάλιστα με μεγάλο αριθμό ψήφων.

      Αξιωματικός, γιατί υπηρέτησε σε όλες τις θέσεις που προεβλέποντο για τους βαθμούς του, υπηρετήσας σε Λιμενικές Αρχές Εσωτερικού και ως Προξενικός Λιμενάρχης και στην Κεντρική Υπηρεσία του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος Υπουργείου Ναυτιλίας, ως και στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά ως Υπολιμενάρχης.

      Ως οικογενειάρχης γιατί μαζί με την σύντροφό της ζωής του, την αγαπημένη του κυρία Νίνα, δημιούργησαν εξαιρετική οικογένεια έχοντας δύο κόρες την Ελένη και την Διομεία ως και εγγόνια Φανή και Λωρίς.

      Την σφραγίδα του άφησε ως Πρόεδρος Ε.Α.Α.Λ.Σ. με την πραγματοποίηση πολλών έργων που είχε θέση ως στόχο και ιδιαίτερα η απόκτηση στέγης της Ε.Α.Α.Λ.Σ..

      Καλό ταξίδι αγαπητέ Ναύαρχε, θα σας θυμόμαστε με τις καλύτερες αναμνήσεις. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σας σκευάσει.

      Στην οικογένειά σας εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και ευχόμεθα ο Θεός να σας δίδει δύναμη και υπομονή.

Αιωνία σου η μνήμη

Πελοπίδας Αγγελόπουλος

Αντιναύαρχος – Επίτιμος Α΄. Υπαρχηγός Λ.Σ.

Πρόεδρος Λέσχης Αξιωματικών Λ.Σ.