Ετήσια πανηγυρική εκδήλωση και κοπή βασιλόπιτας 2020

ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΛΕΣΧΗΣ

ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

 Απονομή τιμητικών διακρίσεων σε άτομα

που έχουν προσφέρει πολλά στην Ελληνική

 κοινωνία και την διεθνή κοινότητα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

      Στα πλαίσια της ετήσιας πανηγυρικής εκδήλωσης της Λέσχης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος που θα πραγματοποιηθεί  την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020 στη μεγάλη αίθουσα δεξιώσεων της Λέσχης Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (Λ.Α.Ε.Δ. – Ρηγίλλης 1), θα τιμηθεί ο νέος Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αντιναύαρχος Λ.Σ. κ. Θεόδωρος Κλιάρης.

    Θα βραβευθεί ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος  πατήρ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, Πρόεδρος του Ιδρύματος  «ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» για την τεράστια συμβολή του στο ιεραποστολικό και φιλανθρωπικό έργο του στην Ελληνική κοινωνία και στη διεθνή κοινότητα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

     Θα τιμηθούν και θα ανακηρυχθούν ως επίτιμα μέλη της Λέσχης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος:

  • Ο κος Χαράλαμπος Σημαντώνης, Πρόεδρος Ένωσης Εφοπλιστών Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων για την πολύπλευρη δραστηριότητά του σε θέματα ναυτιλίας και τη μεγάλη προσφορά του στο Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.
  • Ο κος Ιωάννης Πολυχρονόπουλος, Διευθυντής Εταιρείας Τεχνικής Προστασίας θαλασσίου Περιβάλλοντος για την δραστηριότητά του και την ευαισθησία του σε θέματα προστασίας θαλασσίου περιβάλλοντος και την έμπρακτη αγάπη του στο Λιμενικό Σώμα και τη Λέσχη Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος

      Επίσης θα βραβευθούν στελέχη του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ.  που διακρίθηκαν κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους για πράξεις εξαιρετικού θάρρους, γενναιότητας και προσφοράς τόσο στην Υπηρεσία όσο και στο κοινωνικό σύνολο.

     Το Διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος παρακαλεί τα Μέλη της Λέσχης, που έχουν λάβει πρόσκληση, να προσέλθουν και να τιμήσουν με την παρουσία τους την ετήσια πανηγυρική εκδήλωση.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

          Ο Πρόεδρος                                     Ο Γεν. Γραμματέας                                                

     Πελοπίδας Αγγελόπουλος                Αθανάσιος Παπαδόπουλος

        Αντιναύαρχος Λ.Σ. ε.α.                           Πλοίαρχος Λ.Σ. ε.α.  

    Επίτιμος Α΄. Υπαρχηγός Λ.Σ.