Καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική

Η Ελλάδα θρηνεί

Τριήμερο πένθος για τους δεκάδες νεκρούς

από τις φωτιές στην Δυτική και Ανατολική Αττική

        Η Λέσχη Λιμενικού Σώματος εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά της προς τους συγγενείς των θυμάτων από τις πρόσφατες πυρκαγιές στην  Δυτική και Ανατολική Αττική.

       Καλούμε τα μέλη και τους φίλους μας να συνδράμουν στην ανείπωτη τραγωδία,  με φάρμακα πρώτης ανάγκης, καθώς  και με συσκευασμένα είδη διατροφής και να τα παραδώσουν στο Γραφείο Εθελοντισμού του Δημαρχείου Πειραιά (Κοραή 1)  προκειμένου να προωθηθούν αρμοδίως στις πληγείσες περιοχές μέχρι την Πέμπτη 27 Ιουλίου 2018 τις ώρες από 08.00 μέχρι 20.00

 

Έφυγε από τη ζωή ο Δημητράκης Αλεξόπουλος

    Με οδύνη πληροφορηθήκαμε τον άδικο χαμό του Δημήτρη Αλεξόπουλου, εγγονού του Ναυάρχου Λ.Σ. ε.α. Δημητρίου Αλεξοπούλου, κατά την φονική πυρκαγιά στο ΜΑΤΙ Αττικής την 23η  Ιουλίου 2018.

    Ο Δημήτρης Αλεξόπουλος ετών 13  ήταν γιός του Αναστασίου Αλεξοπούλου  και κατά τον χρόνο της καταστροφής διέμενε στο Μάτι Αττικής μαζί με τον παππού του και την γιαγιά του εκ μητρός, οι οποίοι έχασαν επίσης την ζωή τους.

ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥ Η ΜΝΗΜΗ

      Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Δ.Σ. της  ΛΕΣΧΗΣ Λ.Σ. εκφράζουν τα άπειρα και ειλικρινή συλλυπητήρια τους στην Οικογένεια Αλεξόπουλου για την ανείπωτη τραγωδία.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο πρόεδρος

Πελοπίδας Αγγελόπουλος

Αντιναύαρχος Λ.Σ.-Επίτιμος Α’. Υπαρχηγός Λ.Σ.