Κοπή πρωτοχρονιάτικης Πίτας από την Ένωση Καρδιοπαθών Αξιωματικών Π.Ν. – Λ.Σ. και Φίλων

ΕΝΩΣΗ ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ Π.Ν. – Λ.Σ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ

ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ

Παπαρηγοπούλου 2   Πλατεία Κλαυθμώνος – Αθήνα ΤΚ 10561

Κτίριο Π.Ν. – Γραφείο 308 2ος όροφος

Τηλ./Fax: 2103368569 – Κινητό:  6944 666 804

     site: www.kardiamou.gr – email: [email protected]

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

     Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020 η κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας της «Ένωσης Καρδιοπαθών Αξιωματικών ΠΝ-ΛΣ & Φίλων» στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών.

    Στην εκδήλωσή μας παρευρέθηκαν πολλά από τα μέλη μας αλλά και φίλοι της Ένωσής μας καθώς επίσης και Αξιωματούχοι τόσο του Πολεμικού Ναυτικού όσο και του Λιμενικού Σώματος ε.α. και α.α. 

    Την παρουσίαση της εκδήλωσης μας πραγματοποίησε ο κ. Σταύρος Τερζάκης , μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, Υπεύθυνο Ανάπτυξης Ιατρικών Προγραμμάτων & Αιμοδοσίας.

    Με την παρουσία τους μας τίμησαν εκτός των άλλων και οι: Συνταγματάρχης κ. Παπαγεωργίου Σάββας, εκπρόσωπος του Κυπριακού Επιτελείου Εθνικής φρουράς,   ο Υποναύαρχος του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού της Διευθύνσεως Υγειονομικού και εκπρόσωπος του Π.Ν., κος Δαμιανός Δημοσθένης ΠΝ, ο Διευθυντής Ν.Ν.Α. Αρχιπλοίαρχος, ιατρός Γκούμας Βασίλειος Π.Ν,, ο πλοίαρχος (ΥΙ) Παπαγεωργίου Αντώνιος, Υποδιευθυντής ΝΝΑ, ο Αρχιπλοίαρχος Λ.Σ., Σοφούλης Νικόλαος, ο Αρχιπλοίαρχος Παπαευθυμίου Ιωάννης, οφθαλμίατρος,  η κ. Μαρία Αδαμοπούλου  (πρόεδρος της ένωσης 95, Ελληνική Συμμαχία) και η κ. Ιωάννα Λεβαντή (πρόεδρος της ένωσης Μεταμοσχευμένης Καρδιάς). 

     Η «Ένωσή» μας τίμησε με θυρεό τους: τον πλοίαρχο Υ.Ι. καρδιοθωρακοχειρουργό Μωραΐτη Σωτήρη Π.Ν.,  τον  Πλοίαρχο Λ.Σ., καρδιολόγο, Κωσταντέλο Γεώργιο,  τον Αντιπλοίαρχο Πολυχρονάκη Νικόλαο (εκπρόσωπο του Αρχιπλοίαρχου Χαραλαμπόπουλου Σωτήριου ΠΝ) και την εκπρόσωπο του ομίλου Πρότυπων Ιατρικών Εργαστηρίων Lifecheck, κ. Μουταφόγλου Ματίνα.

    Την εκδήλωσή μας ομόρφυνε με τις μελωδίες της η παιδική χορωδία του 6ου & 7ου Δημοτικού Σχολείου Βύρωνα.

Λίγα λόγια για την Ένωσή μας:

  • Η «Ένωσή» μας έχει πλέον των δυο χιλιάδων οχτακοσίων (2.800) μελών ε.ε.-ε.α. & φίλων, αλλά και τετρακόσιες πενήντα (450) ορφανικές οικογένειες, ενδυναμώνοντας τις προσπάθειες όλων μας για προσφορά στον πάσχοντα συνάδελφο, συνάνθρωπο και στην κοινωνία.
  • Η «Ένωση Καρδιοπαθών Αξιωματικών ΠΝ-ΛΣ και Φίλων» είναι πλέον σήμερα Αναγνωρισμένο Μέλος της «Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Ασθενών – EUPATI» (Fellow of EUPATI, European Patients Academy of Therapeutic Innovation www.eupati.eu) και πιστοποιημένη ως European Patients Advocate (Συνήγορος Ευρωπαίου Ασθενή).