Προσφορά υγειονομικού υλικού προς το ΥΝΑΝΠ και το Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ.

Προσφορά υγειονομικού υλικού από τους AHEPA Ελλάς

προς το ΥΝΑΝΠ και το Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ.

      Υγειονομικό υλικό, προσφορά εκ μέρους των AHEPA Ελλάς (Chapter HJ-43 Aristotelis of Attica) και των Daughters of Penelope (Chapter D-443) για την κάλυψη αναγκών του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, παρέλαβε o Αρχηγός  Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αντιναύαρχος Θεόδωρος Κλιάρης, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του Υ.ΝΑ.Ν.Π.

       Το υγειονομικό υλικό παρέδωσαν στον Αρχηγό του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. η Πρόεδρος των Daughters of Penelope Chapter D-443 κυρία Αθηνά Ποζιού και ο Πρόεδρος του  Chapter HJ-43 Aristotelis of Attica και Αντιπρόεδρος Ελληνισμού κ. Παντελής Μαραβέλιας, οι οποίοι συνοδεύονταν από τις κυρίες Βάσω Μακρογκίκα Γραμματέα και Κατερίνα Μιχαλοπούλου Αξιωματούχο, καθώς και τον κ. Ιωάννη Κατάκη Αντιπρόεδρο. 

      Εξάλλου, ο Υπουργός Ναυτιλίας κ. Γιάννης Πλακιωτάκης ευχαρίστησε τον κ. Μαραβέλια και την κυρία Ποζιού για την προσφορά τους, ενώ  τα μέλη της Ahepa τον ενημέρωσαν ότι θα συνεχίσουν την προσπάθεια ενίσχυσης με υγειονομικό υλικό των ακριτικών Λιμεναρχείων της χώρας.  

Δημοσιεύθηκε από mme την Τρί, 02/06/2020 – 17:44

πηγή : hcg