Χειμερινή απόδραση και Χριστούγεννα «στας Σέρρας»

Χειμερινή απόδραση και Χριστούγεννα «στας Σέρρας»

 

ΣΕΡΡΕΣ – ΟΧΥΡΑ ΡΟΥΠΕΛ – ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗ – ΔΡΑΜΑ

ΜΠΑΝΣΚΟ – ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ)

 5ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 22-26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

1η ημέρα :  Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018 Αθήνα – Σέρρες

   Βάζουμε πλώρη για την πόλη των Σερρών με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ, φαγητό και ξεκούραση, περνώντας έξω από Λαμία,  Λάρισα, Θεσσαλονίκη.

Άφιξη το απογευματάκι  στας Σέρρας.

Χρόνος ελεύθερος. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας ACROPOL  HOTEL  & SPA 4*, σε μικρή απόσταση από το κέντρο της πόλης, σε μια θαυμάσια τοποθεσία. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

Σημείωση: Μετά την άφιξη στο  ξενοδοχείο όσοι επιθυμούν μπορούν να κάνουν ελεύθερα χρήση της εσωτερικής θερμαινόμενης πισίνας και του γυμναστηρίου χωρίς επιβάρυνση, βάση του ωραρίου λειτουργίας

   2η  ημέρα : Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018   Σέρρες – Σαντάνσκι – Μπάνσκο

      Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και άμεση αναχώρηση για το συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα.  Μικρή στάση στα αφορολόγητα και συνεχίζουμε για το διάσημο χιονοδρομικό Μπάνσκο, καιρού επιτρέποντος.  Περιήγηση στην πόλη με την καταπληκτική εκκλησία, τα πολλά μαγαζάκια με τα σουβενίρ, την παλιά πλατεία με τα παραδοσιακά σπίτια και την νέα πλατεία με το τελεφερίκ που αναχωρεί για τις πίστες του σκι. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό στα παραδοσιακά εστιατόρια.

      Επιστροφή στας Σέρρας με ενδιάμεση στάση στο Σαντάνσκι για καφεδάκι και σεργιάνι στον πεζόδρομο με τα πολλά εμπορικά καταστήματα.

      Άφιξη στο ξενοδοχείο μας, δείπνο, διανυκτέρευση.  

 3η  ημέρα: Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018 Οχυρά Ρούπελ-Λίμνη Κερκίνη-Άνω Πορόϊα

       Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για τα θρυλικά Οχυρά Ρούπελ, στη συνοριακή γραμμή της Ελλάδος, γνωστά από την αντίσταση των Ελλήνων στις Γερμανικές  μεραρχίες τον Απρίλιο του 1941. Το Ρούπελ αντιστάθηκε επίσης το 1916 στην εισβολή του βουλγαρικού στρατού. Παραμονή και σχετική ενημέρωση από αρμόδιο Αξιωματικό.  

       Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Ιερό Ησυχαστήριο του Τιμίου Προδρόμου στο Ακριτοχώρι Σιδηροκάστρου που συνδέεται πνευματικά με την Ιερά Μονή Ξενοφώντος του Αγίου Όρους και αποτελεί μετόχι της.

     Αμέσως μετά θα μεταβούμε στη τεχνητή λίμνη Κερκίνη, όπου διαβιούν φλαμίνγκο, πάπιες, κύκνοι και πάνω από 300 άλλα είδη πουλιών.

Ελεύθερος χρόνος για περίπατο, φαγητό και καφέ.

     Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας.

    Το βράδυ θα έχουμε το Δείπνο – Ρεβεγιόν στην πολυτελή και άνετη αίθουσα του ACROPOL HOTEL & SPA 4*», με μουσικό πρόγραμμα από D.J. και πλήρες εορταστικό μενού μαζί με εμφιαλωμένο κρασί.  

Διανυκτέρευση.

4η  ημέρα: Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2018 Μονή Τιμίου Προδρόμου-Δράμα-Καβάλα

    Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για γνωριμία με την πόλη της Καβάλας «την ωραία του βορά». Ελεύθερος χρόνος για καφέ και σεργιάνι.

    Αμέσως μετά συνεχίζουμε για την «πρωτεύουσα των Χριστουγέννων» την Ονειρούπολη Δράμας (το χωριό του Αη Βασίλη), στον Δημοτικό κήπο και την πλατεία Ελευθερίας της Δράμας.

Χρόνος ελεύθερος για καφέ, φαγητό και περίπατο.

     Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση

 5η  ημέρα: Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018  Σέρρες – Αθήνα – Πειραιάς

      Μετά το πρωινό αναχώρηση για την πανέμορφη  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, θα  επισκεφτούμε τον πολιούχο Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για καφεδάκι και σεργιάνι στην πόλη.

     Επιστροφή στην Αθήνα και τον Πειραιά με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό, καφέ και ξεκούραση, καθ’ οδόν.

KΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

 Περιλαμβάνονται

  • Μεταφορές, περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • 4 διανυκτερεύσεις στο πολυτελές ξενοδοχείο ACROPOL  HOTEL  &SPA 4*
  • Πλούσιο πρωινό μπουφέ στο ξενοδοχείο
  • 3 δείπνα στο ξενοδοχείο
  • 1 εορταστικό δείπνο- Ρεβεγιόν (24/12) με μουσική (D.J.) στο ξενοδοχείο
  • Ο φόρος διαμονής (άρθρο53 – v.4389/16) για το ξενοδοχείο
  • Συνοδός – ξεναγός τη δεύτερη μέρα με προορισμό Μπάνσκο – Σαντάνσκι
  • Ασφάλεια Αστικής και επαγγελματικής ευθύνης
  • Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Δεν περιλαμβάνονται:  Είσοδοι σε τυχόν μουσεία, αξιοθέατα, ποτά στα γεύματα, φιλοδωρήματα και ότι  αναφέρεται ως προαιρετικό.

Αλλαγή στο πρόγραμμα:  Ο υπεύθυνος της εκδρομής, πριν ή κατά την διάρκεια του ταξιδιού έχει δικαίωμα να αλλάξει την  σειρά εκτελέσεως του προγράμματος ή και να τροποποιήσει αυτό αν κριθεί απαραίτητο λόγω ανυπέρβλητων δυσκολιών, τοπικών συνθηκών, ή τεχνικών προβλημάτων, προσπαθώντας φυσικά να μην αλλοιώσει τον χαρακτήρα του ταξιδιού ή μειώσει το επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών.

 Όροι συμμετοχής:  Η ΛΕΣΧΗ Λ.Σ. ενεργεί ως μεσολαβητής μεταξύ των εκδρομέων και όσων προσφέρουν υπηρεσίες και δεν φέρει ευθύνη για οτιδήποτε προκύψει που δεν οφείλεται στην υπαιτιότητά της. Δεν ευθύνεται για έξοδα που προκύπτουν από ανωτέρα βία, όπως καιρικές συνθήκες, πολιτικές αναταραχές καθώς επίσης και από περιπτώσεις ατυχημάτων, ασθένειας, κλοπών ή απώλειας ταξιδιωτικών εγγράφων

Ευθύνες επιβατών:  Οι επιβάτες έχουν την ευθύνη να φέρουν μαζί τους όλα τα ταξιδιωτικά έγγραφα και να είναι παρόντες στις ώρες αναχωρήσεων, ξεναγήσεων κ.λ.π.. Έξοδα που προκύπτουν από ασυνέπεια επιβατών επιβαρύνουν τους ίδιους.

Αποδοχή όρων συμμετοχής: Η συμμετοχή στην εκδρομή του παρόντος προγράμματος, σημαίνει ταυτόχρονα και χωρίς επιφύλαξη την αποδοχή των προαναφερομένων όρων.-

Παρατήρηση:  Για την εκδρομή της  2ης ημέρας σε Μπάνσκο – Σαντάνσκι απαιτείται,  ταυτότητα νέου τύπου με Λατινικούς χαρακτήρες ή διαβατήριο και να βρίσκεται σε ισχύ.