Έφυγε από τη ζωή ο Πλοίαρχος Λ.Σ. (ε.α) Βικέντιος Ρώτας

      Δεν είναι πια μαζί μας

              Με λύπη σας πληροφορούμε ότι έφυγε από τη ζωή ο Πλοίαρχος Λ.Σ. (ε.α)  Βικέντιος Ρώτας του Ζώρζου σε ηλικία 75 ετών.  

       Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου  κοιμητηρίου Σχιστού την Τετάρτη 11 Μαΐου 2022 ώρα 11.30 και η ταφή  του στο κοιμητήριο Σχιστού, σύμφωνα με τα θεσπισθέντα προληπτικά μέτρα υγιεινής για την  αποφυγή μετάδοσης του Κορωνοϊού COVID 19 και τους σχετικούς κανόνες περί Δημοσίων υπαιθρίων  συναθροίσεων.

     Το Διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης Αξιωματικών Λ.Σ. εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του και εύχεται να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

       Ας είναι αιωνία η μνήμη του.

 

Αντί επικηδείου

        Ο πλοίαρχος Λ.Σ. (ε.α)  Βικέντιος Ρώτας, διετέλεσε επί σειρά ετών Ταμίας του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Α.Α.Λ.Σ., ασκώντας τα καθήκοντά του με αίσθημα ευθύνης και πιστή τήρηση των κανονιστικών διατάξεων του καταστατικού.  

        Υπηρέτησε ευδοκίμως σε Λιμενικές Αρχές ως Προϊστάμενος ή και υπεύθυνος  Τμημάτων Λιμενικών Αρχών, καθώς επίσης και σε διάφορες Υπηρεσίες του Υπουργείου Ναυτιλίας,  ενώ τιμήθηκε από την Υπηρεσία με τα ανάλογα παράσημα του βαθμού του.

        Σ’ όλη την διάρκεια της ενεργού υπηρεσίας του, αλλά και ως απόστρατος προσέφερε πολύτιμες υπηρεσίες τόσο στο Λ.Σ. όσο και στη ΛΕΣΧΗ Λ.Σ. και την Ε.Α.Α.Λ.Σ. Υπήρξε υπόδειγμα συναδέλφου και θα τον θυμόμαστε όλοι μας με τις καλύτερες αναμνήσεις