Επικοινωνία Υπουργού Ναυτιλίας με κυβερνήτες περιπολικών σκαφών

Ο Υπουργός Ναυτιλίας προς κυβερνήτες σκαφών:

 «Είμαστε διαρκώς κοντά σας»

     Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης επικοινώνησε με κυβερνήτες σκαφών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής που περιπολούν στο Ανατολικό Αιγαίο, από τον θάλαμο επιχειρήσεων του Λ.Σ. – ΕΛ. ΑΚΤ., συνοδευόμενος από τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος, Αντιναύαρχο Λ.Σ. Θεόδωρο Κλιάρη και ενημερώθηκε σφαιρικά για τα περιστατικά στα νησιά του Αιγαίου, καθώς και για την επιχειρησιακή δραστηριότητα των πλωτών μέσων του Λιμενικού Σώματος. 

   Απευθυνόμενος στους κυβερνήτες και στα πληρώματα των σκαφών που περιπολούν στο Ανατολικό Αιγαίο, ο κ. Πλακιωτάκης είπε μεταξύ άλλων τα εξής:

  «Θέλω να σας ευχαριστήσω για το πολύτιμο έργο σας. θέλω να ξέρετε ότι είμαστε διαρκώς κοντά σας, όχι απλά αναγνωρίζουμε το έργο σας. Ετοιμαζόμαστε και σε υλικό να σας βοηθήσουμε δεν αρκεί μόνο η ηθική στήριξη που την έχετε. Αυτό που κάνετε είναι σημαντικό πρώτα για την πατρίδα και μας δίνεται κι εμάς πολύ σημαντικά όπλα και σε διπλωματικό επίπεδο. Αυτή την περίοδο ειδικά, σας ευχαριστούμε διπλά, έχετε παράξει σημαντικό Εθνικό έργο και σας ευχαριστούμε πολύ γι αυτό».

Δημοσιεύθηκε από mme την Παρ, 13/03/2020 – 19:19