Εορτή μνήμης του Αγίου Ιερομάρτυρος Φωκά

Στον περικαλλή Ιερό ναό της Αγίας Τριάδος

Μιδέας Αργολίδος, εορτάστηκε πανηγυρικά

η μνήμη του Αγίου Ιερομάρτυρος Φωκά,

Επισκόπου Σινώπης.

         Ο Σύλλογος Αποστράτων Στελεχών Λ.Σ. Νομού Αργολίδος που έχει ορίσει ως προστάτη του, τον Άγιο Ιερομάρτυρα Φωκά, Επίσκοπο Σινώπης, τίμησε την μνήμη του Αγίου, την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019 στον περικαλλή  Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος στην Αγία Τριάδα Μιδέας Αργολίδος, όπου φυλάσσεται η εικόνα του Αγίου.

        Μετά την πανηγυρική Θεία Λειτουργία του τέλεσε ο    πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Μυτροσύλης, συλλειτουργούντος του π. Ιωάννη Μητροσύλη, ακολούθησε δοξολογία μετ’ αρτοκλασίας.  

       Μετά το πέρας της θείας λειτουργίας ο Σύλλογος όπως κάθε χρόνο προσέφερε άρτο, καφέ, αναψυκτικά και παραδοσιακά γλυκίσματα που είχαν επιμεληθεί οι Κυρίες του Συλλόγου.

       Οι εορταστικές εκδηλώσεις του Συλλόγου ολοκληρώθηκαν με την  ωραία συνεστίαση, στο παραλιακό κέντρο «ΜΑΙΣΤΡΑΛΙ».

      Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πλοίαρχος Λ.Σ. ε.α κ. Χρήστος Γκούμας στην καθιερωμένη ομιλία του ευχαρίστησε όλα τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου που παραβρέθηκαν στις εκδηλώσεις.

     Στις εκδηλώσεις που προσήλθαν και παρακολούθησαν πολλά μέλη του Συλλόγου με τις οικογένειές τους, παρέστησαν επίσης ο Ναύαρχος – επίτιμος  Αρχηγός Λ.Σ  κ. Θεοδόσης Παπακωνσταντίνου,  οι ε.α. Ναύαρχοι του Λιμενικού Σώματος κ.κ. Γεώργιος Θανόπουλος, Αναστάσιος Μανιταράς, Αλέξανδρος Μπιτζής, καθώς και αντιπροσωπεία του Λιμεναρχείου Ναυπλίου, ενώ την Λέσχη Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος εκπροσώπησε ο Αντιπρόεδρος Πλοίαρχος Λ.Σ. ε.α. κ. Νικόλαος Γκλεζάκος.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ