Κοπή Πίτας του Συλλόγου Αποστράτων στελεχών Λ.Σ. Νομού Αργολίδος

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ

“Ο ΙΕΡΟΜΡΤΥΣ ΦΩΚΑΣ”

Πλοιάρχου Λ.Σ. ε.α Χρήστου Γκούμα

    Στις 10 Φεβρουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του Συλλόγου μας “Ο Ιερομάρτυς Φωκάς” στο Άργος και συγκεκριμένα στο εστιατόριο “ERNESTO”, το οποίο στεγάζεται σε ένα εξαιρετικό κτήριο που έχει σχεδιαστεί από τον Αρχιτέκτονα ΕΡΝΈΣΤΟ ΤΣΊΛΛΕΡ.

    Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Πνευματικός Πατέρας του Συλλόγου μας Πάπα Γιώργης  Μητροσυλης, ο εκτελών χρέη Λιμενάρχη Ναυπλίου Πλωτάρχης Λ.Σ  ΚΟΝΤΟΣ  Παναγιώτης, ο Ναύαρχος – επίτιμος Αρχηγός Λ.Σ  ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΥ Θεοδόσιος, αντιπροσωπεία από τη Λέσχη Αξιωματικών Λ.Σ αποτελούμενη από τον Αντιπρόεδρο Πλοίαρχο ΛΣ (εα) ΓΚΛΕΖΑΚΟ Νικόλαο και το μέλος  Πλοίαρχο ΛΣ (εα) ΜΕΣΣΉΝΗ Θεμιστοκλή, καθώς και όλα τα μέλη του Συλλόγου μας με τις οικογένειές τους.

    Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης έγινε ανταλλαγή δώρων μεταξύ των δύο Συλλόγων και συγκεκριμένα από την Λέσχη Αξιωματικών Λ.Σ προσφέρθηκε στον Σύλλογο μας ο Θυρεός της Λέσχης Αξιωματικών Λ.Σ ενώ ο Σύλλογος μας προσέφερε μια Γκραβούρα της πόλης του Ναυπλίου όπου είναι και η έδρα του Συλλόγου μας.   

    Στην εκδήλωση τυχερή του νομίσματος ήταν η κυρία Λαμπρινή Μεσσήνη, σύζυγος του Πλοιάρχου ΛΣ (εα) ΜΕΣΣΉΝΗ Θεμιστοκλή.

    Επίσης διανεμήθηκε έντυπο υλικό για τα συνταξιοδοτικά θέματα (ημερίδα Λέσχης Αξιωματικών Λ Σ, κλπ.) καθώς και έντυπο υλικό για τον βίο του προστάτη του Συλλόγου μας “Ιερομάρτυρα Φωκά”.

    Τέλος έγινε απολογισμός των πεπραγμένων του Δ.Σ από τον Πρόεδρο του Δ.Σ Πλοίαρχο ΛΣ (εα) ΓΚΟΥΜΑ Χρήστο.