Πανευρωπαϊκή αθλητική διάκριση

ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ

        Αναδείχθηκε η Στεφανία Βέτσικα, κόρη του Αντιπλοιάρχου Λ.Σ Βέτσικα Ευθυμίου, Λιμενάρχη Στυλίδας, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα TaeKwonDo (ΕITF) το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Κρήτη από 26 μέχρι 30 Οκτωβρίου 2021.

      H 16χρονη Στεφανία κατέκτησε συνολικά 2 χρυσά μετάλλια σε ατομικό και ομαδικό αγώνισμα ΤΟΥΛ  Νεανίδων, 3 Dan και 1 ασημένιο, στο αγώνισμα της μάχης στην κατηγορία  -46 kgr υπό την καθοδήγηση της μητέρας της, κυρίας Αναστασίας Ντόβα, Ομοσπονδιακής προπονήτριας.

      Η Στεφανία Βέτσικα με την κατάκτηση των 3 μεταλλίων συνολικά, στέφθηκε ως η καλύτερη αθλήτρια της διοργάνωσης, στην κατηγορία της (Νεάνιδες 16-17 ετών),  ανάμεσα σε 250 αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν σε αυτή την ηλικιακή κατηγορία.

       Στη διεθνή διοργάνωση του εν λόγω πρωταθλήματος, ο Λιμενάρχης Στυλίδας Αντιπλοίαρχος Λ.Σ Βέτσικας Ευθύμιος, έλαβε μέρος ως Διεθνής Διαιτητής Α΄ κατηγορίας, μετά από κάλεσμα της Πανευρωπαϊκής Ομοσπονδίας και φυσικά μέλος της πολυμελούς Ελληνικής αποστολής ΑΟΤΕ (ΙΤF) με 250 αθλητές και αθλήτριες όλων των κατηγοριών.

       Το Διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος, εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια :

Στην πανάξια αθλήτρια Στεφανία Βέτσικα,

και στον καταξιωμένο διεθνή Διαιτητή Α΄ κατηγορίας

Αντιπλοίαρχο Λ.Σ.  Ευθύμιο Βέτσικα

      Συγχαρητήρια και στον παππού Δημήτριο Βέτσικα, Υποναύαρχο Λ.Σ. (ε.α.)