Συμμετοχή του ΠΑΘ 080 «Άγιος Ευστράτιος» στις εορταστικές εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821

Στους ακριτικούς Αρκιούς κατάπλευσε το Πλοίο Ανοικτής Θαλάσσης του Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. 080 «Άγιος Ευστράτιος», τιμώντας τις εορταστικές εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου αλλά και τον μοναδικό μαθητή του νησιού τον Άγγελο.

   Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση ο Προϊστάμενος, ο Κυβερνήτης και το Πλήρωμα του ΠΑΘ/Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ.080 “Άγιος Ευστράτιος ” κατόπιν επιθυμίας του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής  Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη και του Αρχηγού του Λιμενικού σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αντιναυάρχου Λ.Σ. κ. Γεωργίου Αλεξανδράκη, υποδέχθηκαν στο σκάφος που κατέπλευσε στους ακριτικούς Αρκιούς τους υπερήφανους κατοίκους, φύλακες των συνόρων της πατρίδας μας αλλά και τον μοναδικό μαθητή του νησιού, τον Άγγελο.

   Τον Άγγελο, ο οποίος σήμερα δεν ήταν μόνος του, είχε παρέα πολλούς μικρούς μαθητές από το 1ο Δημοτικό σχολείο Βούλας, με τους οποίους παρέλασαν μαζί.

   Ο μικρός Άγγελος, με υπερηφάνεια, σθένος και καμάρι σήκωσε τη γαλανόλευκη τιμώντας τους ήρωές μας που έδωσαν τη ζωή τους για την Ελευθερία της πατρίδας μας.