Συνάντηση Δ.Σ. Λέσχης Αξιωματικών Λ.Σ με Υφυπουργό Ναυτιλίας

Συνάντηση Διοικητικού Συμβουλίου Λέσχης Αξιωματικών Λ.Σ.

με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

κ. Κωνσταντίνο Κατσαφάδο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Την Τρίτη 23 Μαρτίου 2021 πραγματοποιήθηκε εθιμοτυπική επίσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου της Λέσχης Αξιωματικών Λ.Σ.  στον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής  κ. Κωνσταντίνο Κατσαφάδο, με την απόλυτη τήρηση των υγειονομικών μέτρων προς αποφυγήν μετάδοσης της πανδημίας COVID-19. 

     Ο Πρόεδρος της Λέσχης Αξιωματικών  Λ.Σ. Αντιναύαρχος – επίτιμος Α΄. Υπαρχηγός Λ.Σ. Αγγελόπουλος Πελοπίδας, παρέδωσε τον θυρεό της Λέσχης ΛΣ στο νέο Υφυπουργό και του ευχήθηκε υγεία, δύναμη, και καλή επιτυχία στα καθήκοντά του.

       Κατά την διάρκεια της συνάντησης έγινε διαλογική συζήτηση, σε πολύ καλό κλίμα, για όλα τα θέματα που αφορούν τη μεγάλη Ελληνική Εμπορική Ναυτιλία και το Λιμενικό Σώμα.

       Η Λέσχη Αξιωματικών Λ.Σ. θα είναι αρωγός στις προσπάθειες του νέου Υφυπουργού για το καλό της Εμπορικής Ναυτιλίας και του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής. 

       Από το Διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης Αξιωματικών παρέστησαν ο Πρόεδρος Αντιναύαρχος Λ.Σ. ε.α. Αγγελόπουλος Πελοπίδας, επίτιμος Α΄ Υπαρχηγός Λ.Σ., ο Αντιπρόεδρος  Πλοίαρχος Λ.Σ. ε.α. Γκλεζάκος Νικόλαος, ο Ταμίας Υποναύαρχος Λ.Σ. ε.α. Νεόφυτος Δημήτριος, ο Έφορος Δημ. Σχέσεων & Αθλητισμού  Πλωτάρχης Λ.Σ Γεωργίου Στέφανος και τα Μέλη του Δ.Σ. Πλοίαρχος Λ.Σ.  Κιάμος Φώτιος, Πλωτάρχης Λ.Σ. Σηφοστρατουδάκης Σήφης.

Πειραιάς 23 Μαρτίου 2021

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης Αξιωματικών Λ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                    Ο Γεν. Γραμματέας

 

Πελοπίδας Αγγελόπουλος            Αθανάσιος Παπαδόπουλος

Αντιναύαρχος Λ.Σ. ε.α.                           Πλοίαρχος Λ.Σ. ε.α.

Επίτιμος Α΄. Υπαρχηγός Λ.Σ.