Λιμενικό Σώμα και «Παπαστράτος» συνεχίζουν μαζί για την καταπολέμηση του Παράνομου Εμπορίου

Λιμενικό Σώμα και «Παπαστράτος» συνεχίζουν μαζί για την καταπολέμηση του Παράνομου Εμπορίου – Επίδειξη επιχειρησιακής ετοιμότητας από την ΕΟΕΠ

02/06/2021 3:54 μμ.

Share:    

Υπεγράφη η ανανέωση της Συμφωνίας Συνεργασίας μεταξύ του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής και της εταιρείας «Παπαστράτος», θυγατρική του ομίλου «Philip Morris International», για την καταπολέμηση του παράνομου εμπορίου καπνικών, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του στρατοπέδου Καραϊσκάκη Α’ (Πρώην ΚΕΒΟΠ), στο Χαϊδάρι.

Η ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών αφορά τη διεύρυνση του σκοπού καθώς πλέον θα περιλαμβάνονται και νέα, μη καπνιζόμενα προϊόντα καπνού, όπως τα θερμαινόμενα, χωρίς καύση.

Η «Παπαστράτος» υποστηρίζει ενεργά το έργο του Λιμενικού Σώματος με σειρά δωρεών. Αποκορύφωμα αυτή των πέντε σκαφών ειδικού τύπου αξίας 2,4 εκατ. ευρώ μέσα από το πρόγραμμα PMI IMPACT. Η πιο πρόσφατη δωρεά αξίας περίπου 100.000 ευρώ, αφορά επιχειρησιακό εξοπλισμό για τις ειδικές επιχειρησιακές ομάδες του Σώματος.

«Θέλω να συγχαρώ τα επίλεκτα στελέχη της ομάδας ειδικών επιχειρήσεων Πειραιά», δήλωσε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης και συνέχισε: «Είχαμε την ευκαιρία να διαπιστώ

hcg